Scriptie Fysiotherapie EMB

Gepubliceerd op: 14 september 2012

Een aantal studenten van de opleiding Fysiotherapie zijn bezig met hun scriptie en richten hun onderzoek op fysiotherapie met betrekking tot ernstig meervoudig gehandicapten.

In het document hieronder staat per persoon de onderzoeksvraag benoemd die zij tijdens het afstuderen zullen beantwoorden. Daarnaast staat per onderwerp kort benoemd wat de gevonden en relevante literatuur is voor deze onderzoeken.

De probleemstelling 
De probleemstelling luidt als volgt: De Master of Pediatric Physical Therapy (MPPT) biedt te weinig informatie aan de studenten aan over de doelgroep Meervoudig Complex Gehandicapte (MCG) kinderen wat betreft kennis van de doelgroep en (voor zover mogelijk) Evidence Based onderzoeks- en behandeltechnieken, en er is binnen de Master of Pediatric Physical Therapy te weinig aandacht voor het toepassen van reeds geleerde onderzoeks- en behandeltechnieken bij deze doelgroep.

Bekijk hier de Informatie en vragen kenniskring fysiotherapie bij EMB. Het document is gericht aan de Kenniskring Fysiotherapie.

Steun het Platform EMG en word ook donateur!