Mobiele snoezelruimte

Gepubliceerd op: 15 augustus 2012

De ‘Pipo’ wagen is een mobiele snoezelruimte van The Sensory Shop. Deze ruimte kunt u huren voor bijvoorbeeld een feestweek of een andere festiviteit. Deze snoezelwagen is een mobiele snoezelruimte die op elke gewenste locatie geplaatst kan worden. Om deze snoezelruimte te kunnen gebruiken, is een stroomvoorziening uit een gebouw in de nabijheid nodig.

Faciliteiten
In de mobiele snoezelruimte zitten alle denkbare zit/ligvoorzieningen en een ruime keuze aan zintuigprikkelende elementen. Deze elementen bestaan uit een muziektrilwaterbed, een speciaal muziekbed met een loungezit en een zitstoel. Verder is er gedacht aan muziek en materialen om de visus, de tast en de geurprikkel te stimuleren. Ook verwarming is aanwezig. ‘

Alle elementen worden door een speciaal ontwikkelde snoezelcomputer geactiveerd zodat de begeleiding alle tijd voor de gebruiker heeft. Er is bij de materiaalkeuze rekening gehouden voor de gebruikergroepen van kind tot ouderen (bij reservering wordt dit op uw doelgroep aangepast). In de wagen is een tilliftsysteem aangebracht zodat niet- mobiele gebruikers buiten de snoezelwagen een transfer kunnen krijgen.

Meer info
Neem voor de beschikbaarheid en meer informatie contact op met The Sensory Shop of kijk op de website van The Sensory Shop.

Uitgegeven door: The Sensory Shop

Steun het Platform EMG en word ook donateur!