Boek: Mijn neus als gids

Gepubliceerd op: 23 maart 2015

Het boek ‘Mijn neus als gids’, een frisse kijk op het gebruik van geur in zorg en onderwijs, is recent verschenen.

Praktisch en bruikbare tips  Mijn neus als gids
Het is een praktisch boek voor professionals in zorg en onderwijs om doelgericht met geur aan de slag te gaan bij mensen met o.a.
een ernstige verstandelijke beperking, doofblindheid of dementie. Naast achtergrondinformatie biedt het boek volop praktijkgerichte
voorbeelden, formats en bruikbare tips. Ook is er veel aandacht voor een goede implementatie van geur in het dagelijks leven.

Workshop: ‘Mijn neus als gids’. 
In de workshop: ‘Mijn neus als gids’ leer je geur bewust en methodisch toe te passen in de dagelijkse ondersteuning van mensen met een ernstige
meervoudige beperking (EMB). Vanaf het najaar 2015 worden de workshops ‘Mijn neus als gids‘ gegeven.

Marian Waanders-Westman 
De auteur Marian Waanders-Westman (1962) is eigenaar van Clarent en richt zich met haar trainingen over beeldvorming en communicatieafstemming op professionals, die mensen met een beperking ondersteunen. In 1984 is zij afgestudeerd als logopediste. Verder is zij post-HBO geschoold trainer en coach.

Bestellen
Het boek is te bestellen voor € 22,50 met € 4,00 verzendkosten binnen Nederland en € 10,00 verzendkosten voor België. Zie voor bestellen: www.clarent.nl, kopje ‘Mijn neus als gids’.

 

 

 

Auteur(s): Marian Waanders-Westman
Jaar van uitgave: 2015
Publicatie type:
Tags:

Steun het Platform EMG en word ook donateur!