Publicaties en Materialen Organisatie: Platform EMG

U vindt hier een overzicht van publicaties en materialen. U kunt hierboven een selectie maken door een organisatie te kiezen. U kunt het overzicht beperken of uitbreiden door hieronder te kiezen voor een specifiek publicatietype. De lijst is alfabetisch gerangschikt op titel. U kunt ook kiezen voor een rangschikking op auteur of jaar van uitgave. Met 'oplopend' en 'aflopend' kunt u de volgorde beinvloeden.

Organisatie:
Toon:
Sorteer op:
Sorteer richting:
 • Presentaties Landelijke dag EMB voor gedragsdeskundigen en onderzoekers 2015

  Gepubliceerd op: 18 juli 2015

  Op maandag 23 november 2015 werd vanuit de Kenniskringen EMB gedragsdeskundigen voor de vierde maal de ‘Landelijke dag EMB voor gedragsdeskundigen en onderzoekers’ georganiseerd. De titel van dit jaar was: ‘Wetenschap en praktijk in beeld’. Bekijk hier de presentaties die deze dag gehouden zijn.

  Lees meer
 • Meerjarenplan Platform EMG 2012 – 2014

  Gepubliceerd op: 04 januari 2013

  Het jaar 2011 heeft het bestuur positief kunnen afsluiten met een groeiend aantal deelnemers en vijfentwintig organisaties die het Platform EMG in 2012 financieel ondersteunen. Het EMB congres van 2011 was een succes. Inmiddels weten we dat ook het congres in 2012 een groot succes was met ruim 400 deelnemers. Dit congres was binnen 3 weken volgeboekt. Hieruit kunnen we concluderen dat de aandacht voor de mensen met een ernstige meervoudige beperking groeit en op steeds meer plekken vorm en inhoud krijgt.

  Lees meer
 • Filmpjes EMB Congres 2012 “In Beweging”

  Gepubliceerd op: 13 april 2012

  Op vrijdag 23 maart organiseerden het Platform EMG en het Kennisplein het jaarlijkse EMB Congres. Het thema was deze keer ‘In beweging’. Bekijk hier de filmpjes.

  Lees meer
 • Presentaties van het EMBCongres 2012 ‘In Beweging’.

  Gepubliceerd op: 08 april 2012

  Op 23 maart 2012 vond het EMB Congres plaats met als thema “In beweging’. Hier vindt u de presentaties die op deze dag zijn gegeven.

  Lees meer
 • Symposium Platform EMG 2002 – ‘Zeggenschap’

  Gepubliceerd op: 03 maart 2012

  Het thema van het symposium van het Platform Ernstig Meervoudig Gehandicapten was: ‘zeggenschap’. In een groot aantal workshops is aan dat thema gewerkt: wat betekent het voor de doelgroep ernstig meervoudig gehandicapten? Heeft het überhaupt betekenis, of is het een door goedbedoelende professionals ingevoerde onzin-kreet?

  Lees meer
 • EMG Symposium 2004 – Moeilijk verstaanbaar gedrag

  Gepubliceerd op: 03 maart 2012

  Over gedragsproblemen bij mensen met een ernstig meervoudige handicap
  In deze reader vindt u samenvattingen van de plenaire lezing en de workshops die zijn verzorgd op het symposium van het Landelijk Platform EMG, april 2004.

  Lees meer
 • Landelijke dag MCG 2006 – Help(t) Communicatie?!

  Gepubliceerd op: 03 maart 2012

  Helpt communicatie? Met deze vraag en stelling organiseerde de BOSK werkgroep Spraak/Taalstoornissen in samenwerking met de FOSS en het Platform EMG en de BOSK-werkgroep Onderwijs op 18 november 2006 een bijeenkomst voor ouders en andere belangstellenden.

  Lees meer

Steun het Platform EMG en word ook donateur!