Zwemmen met een beperking

Gepubliceerd op: 11 december 2014 - door: Platform EMG

Eveliene Geraeds doet onderzoek naar ‘Zwemmen met een beperking’. Voor haar onderzoek heeft ze een enquête samengesteld. Met de informatie die ze hieruit hoopt te vergaren wil ze een nieuw product op de markt brengen zodat meer mensen het plezier van het water kunnen ervaren

Ervaring 
Uit ervaring weet Eveliene Geraerds dat zwemmen en het (warme) water veelal een goede werking heeft op mensen met een beperking. Of dit het warme water is waardoor mensen met lichamelijke klachten minder pijn ervaren, of de opwaartse kracht van water waardoor mensen minder zwaar worden. Het ervaren van het water kan voor sommige mensen al een rust geven. Andere maakt het juist meer alert. Even uit die rolstoel, een andere houding. Kortom iedereen ervaart zwemmen anders.

Nieuw product 
Om te kijken of er interesse is om een nieuw product in Nederland te introduceren, houdt zij hierover een korte enquête.
Ze is benieuwd hoe de deelnemers het zwemmen nu ervaren, zwemmen ze met een begeleider en welke middelen zijn er nodig om te kunnen gaan zwemmen? Hoe vaak zwemmen ze per week?
Hebben ze zoveel hulpmiddelen nodig waardoor de ervaring van het zwemmen belemmerd word? (Denk aan nek kraag) Ik wil kijken of er interesse is een product wat deze mensen voldoende ondersteuning geeft en waardoor ze toch een juiste ervaring van het water krijgen.

De enquête
Het zijn 21 vragen en het kost ongeveer 2 minuten tijd.
Aan het einde vind u meer informatie over product.

Wilt u hierover persoonlijk benaderd worden, kunt u uw gegevens achter laten. Klik hier om de enquête in te vullen of ga naar de webiste www.enquetemaken.be

 

 

Steun het Platform EMG en word ook donateur!