ZOEM-training

Gepubliceerd op: 02 januari 2019 - door: Platform EMG

Er komt dit voorjaar een ZOEM-training voor individuele inschrijving. Deze training zal gegeven worden door Patrick Meuldijk en Rita van Burgsteden. Deze ZOEM-training is bestemd voor mensen die niet binnen een grotere organisatie werken en dus niet met een eigen team aan kunnen melden voor de reguliere ZOEM-training op de eigen locatie.

Ben je ZZP-er, werk je vanuit een PGB of in een klein team, heb je de training van je eigen team gemist en wil je alsnog deelnemen, dan is dit je kans!
Bij interesse voor deelname kun je een mail te sturen aan rita.van.burgsteden@xs4all.nl

ZOEM
ZOEM is een muziekmethode ontwikkeld voor iedereen die werkt met kinderen en volwassenen met ernstige meervoudige beperkingen (EMB). Muziek is vaak een goede ingang voor contact. Muziek maakt het mogelijk elkaar als gelijken te ontmoeten en elkaar te raken. Muziek biedt mogelijkheden voor beleving, voor ontdekken van iets nieuws en voor ontwikkeling of leren. Hoe prettig is het als je naar je eigen voorkeursmuziek kan luisteren en je eigen playlist hebt? Het is ook fijn als je kennis kan maken met andere muziekstijlen en andere muziekinstrumenten dan de meest gangbare. Of dat je hebt kunnen luisteren naar concerten of live muziek.

Als je als team zelf vaker muziek wil inzetten voor de deelnemers in je groep of klas, dan biedt ZOEM houvast en inspiratie.

ZOEM bestaat uit verschillende onderdelen:

– een lessenserie

– een muziekvragenlijst

– een observatie-instrument

– een muziekplan

De muziekmethode ZOEM is te verkrijgen na het volgen van een incompany-training van één dag, met de mogelijkheid om nog nascholing te volgen van een dagdeel. Er is tevens een muziekinstrumentenbox te bestellen. Na de training kun je de muziekmethode ZOEM op een verantwoorde manier inzetten in je groep of klas maar ook als individuele muziekactiviteit.

Meer informatie over de training klik hier.

Voor vragen of meer informatie kun je mailen naar: rita.van.burgsteden@xs4all.nl  of  p.meuldijk@kpnmail.nl

De muziekmethode ZOEM is een product van

Rita van Burgsteden, Adriënne van den Berg, Cinta Belderbos, Patrick Meuldijk

 

Thema:

Steun het Platform EMG en word ook donateur!