Vacature: Logopedist gehandicapten zorg Cordaan Jeugd

Gepubliceerd op: 20 maart 2017 - door: Platform EMG

De baan
Logopedist voor 16 uur per week 2 dagen op 2 KDC’s in Amsterdam-West. Op de KDC’s wordt begeleiding en behandeling geboden aan kinderen met een (ernstige) verstandelijke beperking of een ontwikkelingsstoornis. Het verlenen van logopedische zorg omvat het signaleren, onderzoeken, diagnosticeren, behandelen, begeleiden van cliënten met diverse diagnosen met gevarieerde problematiek. Hierbij is de logopedische behandeling afgestemd op, en deel van het totale behandelplan. De behandelingen worden zowel individueel als in groepen gegeven. Het coachen van begeleiders is een belangrijk onderdeel van de logopedische zorg (indirecte behandeling). Je werkt samen met begeleiders, verwanten, arts, paramedici (logopedist en ergotherapeut) en gedragsdeskundigen

Jouw kwaliteiten
Je hebt een afgeronde HBO opleiding logopedie en bent ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici.
Enthousiasme voor en affiniteit en ervaring met de doelgroep van de KDC’s, niet of nauwelijks sprekende kinderen, kinderen met een autisme spectrum stoornis en/of een andere diagnose)
Bij voorkeur kennis en ervaring op het gebied van Totale en Ondersteunende Communicatie, NmG, dysfagie en eet- en drinkproblemen.

Je hebt een professionele, representatieve uitstraling en beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je beschikt over inlevingsvermogen en stelt je ondersteunend naar de cliënt op.
Je werkt methodisch en gestructureerd; hierbinnen ben je echter wel in staat om flexibel te handelen en gemakkelijk te schakelen.
Humor, positieve uitstraling, teamspeler en relativeringsvermogen zijn basisvaardigheden die hoog gewaardeerd worden.

De werkplek
Binnen de sector VGZ ben je samen als logopedist werkzaam op Twee Kinderdiensten Centrum De Schuit en De Kring in Amsterdam-West. De kinderen (2- 18 jaar) op de KDC’s hebben een (ernstige) verstandelijke beperking en vaak nog een andere beperking. Daarnaast hebben wij meerdere dependances die gevestigd zijn binnen het speciaal onderwijs van Amsterdam.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een aanstelling van 16 uur voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris en inschaling is conform CAO gehandicaptenzorg in FWG 55 €2574,- tot €3798,-. Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een goede reiskostenvergoeding en een fietsenplan.
Bij aanstelling vragen wij om een VOG.

Informatie & solliciteren
Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Jill Aronds (logopedist) 06 – 46 36 28 26 .
Herken je jezelf in dit profiel solliciteer hier dan direct online! Wij ontvangen bij je CV graag een uitgebreide motivatie. De sluitingsdatum van deze vacature is 1 april 2017.
Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang op externe kandidaten.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie en aanmelden

(Cordaan)

Steun het Platform EMG en word ook donateur!