Training: Houdingsaspecten in de zorg voor mensen met EVMB

Gepubliceerd op: 02 januari 2019 - door: Platform EMG

Je staande houden in complexe zorg, met een hoge werkdruk, vraagt veel van je kwaliteiten. Blijf je dan maar eens bewust van je eigen houding in contact en samenwerking met de cliënt, ouders en collega’s. Je uitstraling, de rust die je (niet) uitstraalt, hoe je omgaat met stress. Daar gaat deze eendaagse training over. 

Deze training vindt plaats op 31 januari 2019 in Zwolle en er is nog een aantal plaatsen beschikbaar.

We besteden in deze training aandacht aan het ervaren van grenzen, bij jezelf en bij een ander. We werken met ademhaling, stemgebruik, houding en contact. Onze lichaamstaal bepaalt immers hoe wij bij anderen overkomen. Je leert beter opgewassen te zijn tegen stress en moeilijke situaties. Kennis en vaardigheden hebben over je eigen houding maakt je krachtig en houdt je gezond.

Kortom: een training voor iedereen die graag eens op een andere manier naar zichzelf wil kijken. Een training vol met fysieke werkvormen en uitermate geschikt voor begeleiders, leerkrachten, fysiotherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten en gedragskundigen, werkzaam in zorg/onderwijs voor mensen met een verstandelijke beperking.

Inschrijven kan nog! Kijk voor meer informatie en inschrijven op onze site.

Steun het Platform EMG en word ook donateur!