Thomashuis Gouderak heeft nog een woonplek vrij

Gepubliceerd op: 29 maart 2013 - door: Platform EMG

Thomashuis Gouderak opent in juni haar deuren. Als zorgondernemers hebben wij ervaren dat ouders van een zoon of dochter met een zogenaamde ‘zwaardere’ beperking of EMG er vaak tegenaan lopen dat uiteindelijk blijkt dat hun zoon of dochter niet binnen een Thomashuis zou passen gezien de zorgzwaarte, terwijl een Thomashuis vaak als setting heel geschikt zou zijn.

Doordat wij binnen onze woongroep al bewoners hebben die vallen onder de ‘zwaardere’ categorie, hebben wij onze zorg- en begeleidingsstijl hierop aangepast. Dit biedt dus mogelijkheden en kansen voor nog een bewoner met een ‘zwaardere’ beperking / EMG. Onze woning is hier ook op ingericht: alles is gelijkvloers en de gehele woning is zo opgezet dat alles met een rolstoel bereikbaar en toegankelijk is.
Wij zouden dan ook graag met geïnteresseerden in contact komen om te bekijken wat de mogelijkheden bij ons Thomashuis zouden kunnen zijn. Want wij willen niet kijken naar de beperkingen van onze bewoners, maar juist naar de mogelijkheden!

Thomashuis GouderakVoor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website: www.thomashuis.nl/gouderak
U kunt op de volgende manieren contact met ons opnemen:

Philip Wenting en Roy Kluts, zorgondernemers Thomashuis Gouderak

Steun het Platform EMG en word ook donateur!