Themadag: ‘Contact dat je raakt’

Gepubliceerd op: 18 juni 2017 - door: Sarah van den Brink

Op 8 juni organiseerde Prisma in samenwerking met het Platform EMG de themadag ‘Contact dat je raakt’ waarbij kennisdeling centraal stond. Het was een interactieve dag met diepgang en aandacht voor de basis van ons werk: echt contact maken met mensen met EMB. Prisma heeft hiermee de aftrap voor een nieuw jaarlijks terugkerend evenement van donateurs van het Platform EMG.

De themadag begon met een plenaire inleiding. Centraal hierbij stond een casus die werd besproken, met daarin (ethische) dilemma’s. Tijdens de workshops en tijdens het middagprogramma zijn deelnemers in gesprek gegaan over deze casus en de dilemma’s waar ze ook in de dagelijkse zorgpraktijk mee te maken krijgen. Tijdens het middagprogramma is de casus door een drietal experts besproken vanuit de zienswijze van de producten en is toegelicht hoe de producten elkaar kunnen aanvullen en versterken.

We kijken terug op een mooie interactieve dag met diepgang en aandacht. Alle deelnemers hebben deelgenomen aan alle drie de workshops en zo dus kennis gemaakt met alle drie de thema’s die bij Prisma centraal staan. De dag werd omlijst door Theatergroep Strapatsen.

Presentaties
Bekijk hier de presentaties van de themadag 

Accreditatie
Voor de volgende doelgroepen is accreditatie aangevraagd: gedragsdeskundigen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en logopedisten.

Meer informatie?
Neem contact met ons op door te bellen naar: 06 – 23 32 34 50

Videoverslag
Bekijk hier het videoverslag.

Steun het Platform EMG en word ook donateur!