Proeftuinen EMB Bewegen afgerond in 2014

Gepubliceerd op: 01 maart 2015 - door: Platform EMG

In het voorjaar van 2014 werd in de zogenaamde Proeftuinen EMB Bewegen het vernieuwde beweegprogramma De Kracht van Eenvoud! uitgeprobeerd. Op diverse locaties van de zorgorganisaties Cello en Dichterbij en in een aantal klassen voor speciaal onderwijs van De Lichtenbeek in Arnhem, Mikado in Gennep, St. Maartenschool in Nijmegen en De Komt in Druten werd met de nieuwe kaartenseries gewerkt. 

Enthousiasme alom voor het eenvoudige, maar zeer effectieve programma dat een aantal jaren daarvoor werd ontwikkeld door bewegingsagogen van Cello. Met name Astrid Cornelissen, Moniek Romme en Wim van Veelen werden de dragers van dit programma dat met recht De Kracht van Eenvoud! heet.

Proeftuinen EMB Bewegen 
De opzet van de Proeftuinen EMB Bewegen was om het nieuwe ontwerp uit te proberen en feedback op de kaarten te krijgen. Afgelopen najaar is de feedback van de Proeftuinen in de kaarten verwerkt en zijn de eerste drie series voltooid.

Fysio Educatief tijdens het EMB congres
Tijdens het EMB congres zal uitgeverij Fysio Educatief aanwezig zijn om de vernieuwde uitgave van De Kracht van Eenvoud! te presenteren. Samen met Cello ontwikkelt Fysio Educatief een uitgave van De Kracht van Eenvoud! als integraal onderdeel van haar succesvolle programma De Klas Beweegt!

 

Steun het Platform EMG en word ook donateur!