Open voorstellingen ZINDERLING

Gepubliceerd op: 07 januari 2014 - door: Platform EMG

Theater de Lachende Zon maakt al jaren belevingstheater voorstellingen voor mensen met een ernstige verstandelijke beperking. Ze speelden veel besloten voorstellingen voor mensen in instellingen. De afgelopen jaren zijn veel mensen met een beperking verhuisd naar losse woningen en is het publiek dus verspreid over verschillende dorpen en steden.

Om toch iedereen de kans te geven een voorstelling van De Lachende Zon te kunnen meemaken, vinden ze het belangrijk dat de voorstellingen een open karakter krijgen. Iedereen is welkom om te komen kijken naar de nieuwe voorstelling ZINDERLING, zeker ook buren, familie, vrijwilligers en andere belangstellenden.

Open voorstelling bij jou in de buurt
Zowel organisaties in de zorg als in de cultuursector kunnen het initiatief nemen voor een open voorstelling bij jullie in de buurt. De Lachende Zon speelden al eens in een Raadszaal van een gemeentehuis, op het podium van een groot theater, in een zaal uit het popcircuit, op festivals en in buurthuizen. Jij weet vast ook een leuke plek voor de dit Theater.

Dit doen ze:

  • Ze spelen de  belevingstheatervoorstelling ZINDERLING tot maximaal 4 x per dag.
  • Per voorstelling zijn 15 mensen met een verstandelijke beperking of ernstig meervoudige beperking welkom en zo’n 30 andere belangstellenden.
  • Ze hebben een grote lege ruimte nodig van minimaal 10 bij 15 meter en 3 meter hoog met daarin losse stoelen.
  • De voorstellingen zijn openbaar dus ze vinden het heel leuk als ook mensen van buiten de locatie komen.
  • Dankzij een subsidie van het fonds Nuths Ohra kan de voorstelling aangeboden worden voor € 7,50 per bezoeker, dus ook voor begeleiders en overige belangstellenden. Als de directe begeleiding van de cliënten niet betaalt is de entree € 10,00 per bezoeker.
  • Het is wel belangrijk dat er van tevoren gereserveerd wordt omdat er maximaal 15 mensen met een verstandelijke beperking en 30 overige belangstellenden toe gelaten kunnen worden per voorstelling.

Meer informatie & kaartverkoop
Klik hier voor meer informatie over de theatervoorstelling ZINDERLING. De kaartverkoop kan geregeld worden via het reserveringssysteem op de website De lachende zon.

Dit doen jullie:
Jullie komen samen met overige belangstellenden genieten van de voorstelling ZINDERLING.

Filmpje
Bekijk hier een filmpje van de Voorstellling ‘ZINDERLING’ een voorstelling van Theater De Lachende Zon het theater van de zintuigen! De film is opgenomen in de PUL in Uden op 6 juni 2012.

 

ZINDERLING

 

Steun het Platform EMG en word ook donateur!