NVFVG Studiedag 2014 ‘Samen zijn we sterker – multidisciplinair werken’

Gepubliceerd op: 27 januari 2014 - door: Platform EMG

Een veelbelovende titel voor een mooi programma waar het bestuur van de Nederlandse Vereniging van Fysiotherapeuten voor Verstandelijk Gehandicapten, de NVFVG, u van harte voor willen uitnodigen. Tijdens de studiedag, die op donderdag 6 februari 2014 wordt georganiseerd in congrescentrum De Schakel te Nijkerk.

Fysiotherapeut VG
De fysiotherapeut VG staat deze dag centraal en heeft als hulpverlener veelal te maken met complexe problematiek. Een goed samenspel tussen zorgverleners is dan ook van groot belang en een gecombineerde inzet brengt de zorg voor de verstandelijk gehandicapte op een hoger plan.

Multidisciplinair werken
Het belang van multidisciplinair werken zal worden toegelicht door verschillende sprekers en is verdeeld over diverse onderwerpen. Zo komen in de plenaire sessies en workshops naast de fysiotherapeut ook de ergotherapeut, logopedist, psychomotore therapeut, orthopedisch schoenmaker maar ook de ervaringsdeskundigen aan het woord. Zij informeren u over de actuele ontwikkelingen en bevindingen binnen ons werkveld.

Diverse onderwerpen
Onderwerpen die aan bod komen zijn de levensloop van een mcg-er, multidisciplinair werken bij slikproblemen, beoordelen van gangpatronen, houdings- en bewegingsmanagement bij rolstoelgebonden personen.

Meer informatie, het programma en inschrijven
Zie de website van NVFVG voor meer informatie of bekijk hier het programma. 

Inschrijven
Schrijf u direct in via het inschrijfformulier. 

Het belooft een interessante dag te worden, met een onderwerp dat ons allen bezig houdt. Aarzel niet en schrijf u snel in!

 

Steun het Platform EMG en word ook donateur!