Meld je aan voor Circus Boemtata!

Gepubliceerd op: 26 februari 2014 - door: Platform EMG

Van 17 mei tot en met 7 oktober 2014 reist CliniClowns door het land met de voorstelling Circus Boemtata. Circus Boemtata is een theatervoorstelling waarbij alle zintuigen worden aangesproken: kijken, horen, voelen, ruiken en proeven. De voorstelling is afgestemd op de belevingswereld van kinderen met een verstandelijke of (ernstig) meervoudige beperking (EMB) in de biologische leeftijd tot en met 18 jaar.

Circus Boemtata 2013 Halfweg
Waar en wanneer
De voorstelling speelt zich af in een circustent met clowns, muziek, zang, dans en échte acrobaten. Bekijk hier waar en wanneer de voorstelling te zien is.

Doelgroep
Circus Boemtata wordt georganiseerd voor kinderen met een verstandelijke of (ernstig) meervoudige beperking in de biologische leeftijd tot en met 18 jaar. Ze kunnen de voorstelling bezoeken met het hele gezin, maar ook met de instelling of school. Samen met de ouders/begeleiders, broertjes, zusjes en klasgenoten beleven de kinderen een uniek dagje uit in een prachtige circustent vol met acrobaten, liedjes en natuurlijk de CliniClowns.

Deelname is gratis. Wil je Circus Boemtata bezoeken maar ben je ouder dan 18 jaar? Dat kan! Een kaartje kan gekocht worden voor € 15,- in de webshop  van CliniClowns.

Aanmelden
Enthousiast geworden? Meld je dan hier direct aan.

Vertel het door
Afgelopen jaar hebben ruim 9.000 kinderen samen met hun familie of instelling genoten van de voorstelling. Graag willen we nog meer kinderen de mogelijkheid geven de voorstellig bij te wonen. Daarom vragen we jullie hulp bij het uitnodigen van families en instellingen. Wil je flyers van Circus Boemtata ontvangen om uit te delen op school, het dagverblijf, sportclub of vereniging? Stuur dan een e-mail.

Circus Boemtata 2013 Halfweg

Steun het Platform EMG en word ook donateur!