Landelijke dag EMB voor gedragsdeskundigen en onderzoekers 2015

Gepubliceerd op: 18 december 2015 - door: Platform EMG

Op maandag 23 november 2015 werd vanuit de Kenniskringen EMB gedragsdeskundigen voor de vierde maal de ‘Landelijke dag EMB voor gedragsdeskundigen en onderzoekers’ georganiseerd. De titel van dit jaar was: ‘Wetenschap en praktijk in beeld’. Het was weer een inspirerende en informatieve dag . 

Plenaire lezing 
De plenaire lezing werd verzorgd door Petra Poppes naar aanleiding van haar promotieonderzoek: Gedragsproblemen en EMB.

Workshops
De PowerPoint presentaties van de workshops en lezingen kun je hier nalezen (nog niet alle presentaties zijn binnen).

Klik hier om het programma en workshopoverzicht van deze dag te bekijken.

Doel
Het doel van deze landelijke dag is het realiseren en bevorderen van de samenwerking tussen wetenschap en praktijk. Waarbij uitwisseling van kennis en informatie over lopend onderzoek en praktijk, elkaar informeren en versterken.

Landelijke dag voor gedragsdeskundigen en onderzoekers 2016
De Landelijke dag voor gedragsdeskundigen en onderzoekers 2015 vond plaats bij Kempenhaege in Heeze. We willen Kempenhaege graag danken voor de gastvrijheid en uitstekende verzorging van deze dag. Fijn dat we twee keer te gast mochten zijn op jullie locatie!

Het Platform EMG houdt zich aanbevolen voor een organisatie die hun locatie beschikbaar wil stellen voor de Landelijke dag in november 2016. Voor meer informatie en aanmelding kun je een mail sturen naar: info@platformemg.nl 

 

Steun het Platform EMG en word ook donateur!