Introductiedag VeranderKIZT 28 mei 2014

Gepubliceerd op: 20 mei 2014 - door: Platform EMG

Mensen met een ernstig meervoudige beperking (EMB) ondersteunen een eigen leven op te bouwen midden in de samenleving? Dat Kan!

VeranderKIZT
Vorig jaar gingen vijf zorgorganisaties aan de slag met de mensen die zij ondersteunen om dat voor elkaar te krijgen. Met behulp van instrumenten uit de VeranderKIZT brachten mensen, samen met hun familie en professionele ondersteuners, hun eigen interesses in kaart. Door met elkaar te zoeken naar en te experimenteren met mogelijke rollen die zij in de samenleving kunnen vervullen. Na een paar maanden werkte een van hen een ochtend per week in de kinderopvang.veranderKIZT1

Een ander is lid van een volkstuin vereniging geworden. Hij is ook assistent dramadocent, een baan die hij heeft gekregen via de vrijwilligerscentrale. Een volgende woont wekelijks de repetities van een mannenkoor bij.

Met de VeranderKIZT werk je aan verandering in het leven van mensen én schep je de organisatorische randvoorwaarden die daarvoor nodig zijn. Zodanig dat iedereen die ondersteuning krijgt er profijt van heeft. Ook is het mogelijk coaching aan te vragen bij het werken aan verandering.

Introductiedag
Overweeg je zelf met de VeranderKIZT aan de slag te gaan of wil je meer weten? Je bent van harte welkom op de Introductiedag VeranderKIZT op woensdag 28 mei van 10.00 uur – 16.30 uur in Utrecht. Bijdrage 35,- euro, inclusief lunch, koffie en thee. Krijg je zelf ondersteuning? Of ben je familie? Dan is de bijdrage 20,- euro. Mocht de bijdrage een probleem zijn, neem dan graag contact op met Perspectief. Aanmelden kan via info@perspectief.org. Na ontvangst sturen we de aanvullende gegevens toe.

Meer weten?
Kun je niet op 28 mei, maar wil je toch graag meer weten? Neem dan contact op met info@perspectief.org. Of kom naar de netwerkbijeenkomst van het platform EMG op 24 juni van 10.00 – 14.00 uur. Klik hier voor meer informatie.

Steun het Platform EMG en word ook donateur!