Gedragsdeskundigendag ‘Wetenschap en praktijk in beeld’

Gepubliceerd op: 28 januari 2018 - door: Platform EMG

Het Platform EMG organiseert jaarlijks de landelijke ‘gedragsdeskundigendag’ samenwerking met een zorgorganisatie en de kenniskringen gedragsdeskundigen. Dit jaar vindt deze dag plaats op vrijdag 16 maart 2018 bij Amerpoort in Baarn. We zijn blij dat Amerpoort dit jaar gastorganisatie wil zijn, de locatie beschikbaar stelt en haar medewerking verleent aan dit deze dag.

Deze collegiale kennisdag met als thema: ‘Wetenschap en praktijk in beeld’ is bedoeld voor gedragsdeskundigen die geïnteresseerd zijn in en/of betrokken zijn bij de doelgroep mensen met ernstig meervoudige beperkingen. Het doel is om elkaar te informeren over wetenschappelijk onderzoek en nieuwe inzichten uit de wetenschap en praktijk, deze te delen en te bespreken ten behoeve van de praktijk. Gedragsdeskundigen uit het hele land kunnen hier in dialoog met elkaar en daarbij kennis halen én brengen.

Naast een plenaire lezing in de ochtend zijn er drie kennisrondes van ieder een uur, in subgroepen van 10- 15 personen. In elke ronde zijn verschillende themasessies, verzorgd door wetenschappers en praktijkdeskundigen. Deelnemers kunnen zich aanmelden voor één sessie per ronde. Er is ook een tafel aanwezig waar aanwezigen hun kennis kunnen delen middels flyers, brochures of andere kennisdocumentatie.

Bekijk de brochure: Gedragsdeskundigendag ‘ Wetenschap en praktijk in beeld’ voor meer informatie en het programma.

Aanmelden
Aanmelden kan via dit aanmeldformulier.

Steun het Platform EMG en word ook donateur!