EMB congres 2015: korting voor vijfentwintig ouders van kinderen met EMB

Gepubliceerd op: 02 februari 2015 - door: Platform EMG

Het Platform EMG is het kennisnetwerk voor professionals én ouders. Op donderdag 19 maart 2015 vindt het EMB congres plaats. Dit is hét congres waar professionals en ouders elkaar ontmoeten. Het Johanna Kinderfonds heeft ons ook dit jaar in gelegenheid gesteld een korting te geven aan vijfentwintig ouders van kinderen met ernstige meervoudige beperkingen (EMB). Inmiddels hebben zich het maximum aantal ouders met korting aangemeld.    

EMB congres
Dit jaar vindt de vijfde editie van het EMB congres plaats in Zwolle met als centraal thema: “TOPzorg: lichamelijk en psychisch welbevinden”. Het EMB Congres heeft ruim 400 bezoekers en wordt bezocht door ouders en professionals uit de zorg en speciaal onderwijs. Tot nu toe nemen (helaas) nog weinig ouders deel aan het EMB congres.

Eerste vijfentwintig ouders korting 
De eerste 25 ouders van kinderen met EMB die zich hebben aangemeld voor het EMB congres hebben een korting gekregen van maar liefst 75% voor deelname aan het congres. We willen op deze wijze ouders graag kennis laten maken met diverse methodieken en werkwijzen voor personen met EMB en inhoudelijk gezien heeft het programma in 2015 veel te bieden voor ouders.

Aantrekkelijk programma
De bezoekers zijn met name (assistent) begeleiders, leerkrachten, coördinerend begeleiders, gedragsdeskundigen, logopedisten en therapeuten. We hopen van harte op een grotere opkomst van ouders dit jaar, omdat dit hèt evenement is waar professionals en ouders elkaar ontmoeten en actief kennis kunnen delen.

Informatie en aanmelding 
Kijk op de website van het www.embcongres.nl voor meer informatie. Voor overige vragen kunt u contact met ons opnemen via redactie@platformemg.nl

 

Steun het Platform EMG en word ook donateur!