“Dit overleg werd de 1e Kenniskring van Platform EMG”

Gepubliceerd op: 08 april 2022 - door: Platform EMG

Carla Wikkerman, coördinator bij CCE, is sinds de start van Platform EMG deelnemer van de Kenniskring Gedragskundigen. Tot voor kort want Carla heeft recent afscheid genomen in de Kenniskring en is ook haar werkzaamheden bij CCE aan het afronden.

“Ik heb de start van Platform EMG meegemaakt”, vertelt Carla. “En ook daarvoor nam ik deel aan een pedagogenoverleg waarin professionals van verschillende organisaties met elkaar ervaringen en kennis deelden rond mensen met EMB. Dit overleg werd de 1e Kenniskring van Platform EMG.

De Kenniskring Gedragskundigen van Platform EMG had veel waarde voor mijn werk. Het is een plek waar je kennis en ervaring kunt ophalen en delen met anderen. De kracht van de Kenniskring is dat je elkaar verder kunt helpen. Bij vragen als: Hoe pak jij dit aan en wat doen jullie hierin als organisatie? En er is ook ruimte voor verdieping rond bepaalde onderwerpen. Echt een aanrader voor professionals die met mensen met EMB werken”.

Platform EMG bedankt Carla voor haar jarenlange betrokkenheid en inzet voor de Kenniskring Gedragskundigen!

Platform EMG coördineert en faciliteert Kenniskringen van professionals. De kenniskringen zijn gericht op inhoudelijke verdieping, kennisontwikkeling en onderzoek.  De deelnemers  komen bijeen met vakgenoten uit verschillende organisaties. Wil je meer weten over de Kenniskringen? Neem contact op met Corintha Wijnhorst, coördinator bij Platform EMG: c.wijnhorst@platformemg.nl.

 

Steun het Platform EMG en word ook donateur!