Deel je kennis op de Kennismarkt

Gepubliceerd op: 25 november 2014 - door: Platform EMG

Op vrijdag 6 maart 2015 organiseert het Kennisplein Gehandicaptensector de jaarlijkse Kennismarkt voor de gehandicaptenzorg. Dit jaar met één inhoudelijk en actueel onderwerp: succesvolle beroepsuitoefening na de transities. Hoe stomen zorgorganisaties en opleidingen de zorgprofessional klaar voor hun nieuwe taak in 2015? 

Waarom dit thema?
De stelselwijzigingen vragen om een andere focus van de zorgprofessional. Meer dan ooit moet hij ervoor zorgen dat mensen met een beperking in hun eigen kracht worden gezet en mee kunnen doen aan de samenleving. De zorgsector en het opleidingsveld zijn volop bezig om hun zorg- en opleidingsaanbod aan te passen aan deze nieuwe focus. Zo ontwikkelen zorgaanbieders nieuwe zorg- en ondersteuningsarrangementen voor hun cliënten en passen opleidingen hun aanbod aan voor studenten.

Doe mee!
Is er binnen jouw organisatie onderzoek gedaan? Heb je nieuwe inzichten opgedaan? Of zijn er goede voorbeelden of producten? Jouw bijdrage aan de Kennismarkt is meer dan welkom, bijvoorbeeld in de vorm van een lezing, posterpresentatie, workshop, stand of out-of-the-box idee. Een unieke gelegenheid om een grote doelgroep van zo’n 300 professionals uit de gehandicaptenzorg en het middelbare en hoger beroepsonderwijs jouw kennis en kunde te laten zien.

Meld via de website (externe link) jouw bijdrage voor de Kennismarkt aan vóór maandag 10 november 2014.

Voor wie
De kennismarkt is voor iedereen die betrokken is bij het toerusten van de nieuwe zorgprofessionals:

  • Vanuit de opleidingen: opleidingscoördinatoren, docenten, lectoren, studenten.
  • Vanuit de zorg: (staf)medewerkers, managers en uitvoerenden die binnen zorg- of MEE organisaties werken aan de stelselwijziging en specifiek de competenties en leertrajecten die daarvoor nodig zijn.
  • Overig: gemeenteambtenaren, ervaringsdeskundigen, onderzoeker, ontwikkelaars en expertisemanagers.

Datum en locatie
Vrijdag 6 maart 2015 in School voor de toekomst, Willem 1 college in Den Bosch.

Praktische informatie
De Kennismarkt wordt kostendekkend georganiseerd. Daarom vragen wij ook van de mensen die een bijdrage leveren een financiële bijdrage. Op de Kennismarkt-website (externe link) vind je alle informatie.
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met PINO evenementen & congressen via kennispleinen@congresbureau.nlof 030 – 275 96 28.

Steun het Platform EMG en word ook donateur!