Nieuws Organisatie: Overig

 • Han Nakken prijs en lezing 2018

  Gepubliceerd op: 02 december 2018 - door: Platform EMG

  Het Research Centre on Profound and Multiple Disabilities van de afdeling Orthopedagogiek van de Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen van de Rijksuniversiteit Groningen looft iedere twee jaar, in samenwerking met de Stichting OOO, de Han Nakken Prijzen uit voor de beste wetenschappelijke prestatie en de opmerkelijkste praktijkprestatie op het gebied van personen met Zeer Ernstig Verstandelijke en Meervoudige Beperkingen (ZEVMB).

  Lees meer
 • Nieuwsbrief: De Lachende Zon, theater van de zintuigen

  Gepubliceerd op: 23 november 2018 - door: Platform EMG

  In de nieuwsbrief van De Lachende Zon, theater van de zintuigen word je op de hoogte gehouden van Kunst in de zorg. In deze editie lees je over de Première van voorstelling SPIEGEL, crowdfund-voorstellingen én een win-actie voor een gratis voorstelling SPIEGEL. 

  Lees meer
 • Nieuwsbrief Sensomotorische integratie

  Gepubliceerd op: 16 november 2018 - door: Platform EMG

  In de nieuwsbrief Sensomotorische integratie vind je, zoals de naam als zegt meer informatie over Sensomotorische intergratie. In de nieuwsbrief van november staat onder andere een boekentip -‘Leven met Hooggevoeligheid’, voel memory en een cadeautip december.

  Lees meer
 • Prokkel netwerkbijeenkomsten 2019

  Gepubliceerd op: 16 november 2018 - door: Platform EMG

  Kennismaken met de mogelijkheden die de Prokkelweek jou, je bedrijf of organisatie biedt? En kennismaken met anderen die dat ook willen. Kom dan naar een van de Prokkel netwerkbijeenkomsten.

  Lees meer
 • Het zorgdoolhof voor kinderen

  Gepubliceerd op: 14 oktober 2018 - door: Platform EMG

  Ouders van kinderen met een ernstige beperking doen er vaak jaren over om de zorg voor hun kind thuis te regelen. De Monitor onderzoekt hoe het kan dat de bureaucratie in Nederland goede en stabiele zorg in de weg kan gaan staan.

  Lees meer
 • Volwaardig leven met een beperking

  Gepubliceerd op: 11 oktober 2018 - door: Platform EMG

  Mensen met een handicap zijn kwetsbaar en hebben zorg nodig om met hun beperking zo veel mogelijk te kunnen leven als andere mensen. Het programma ‘Volwaardig leven’ kan hierbij helpen.

  Lees meer
 • Vacature: Ipse de Bruggen zoekt een Ergotherapeut

  Gepubliceerd op: 11 oktober 2018 - door: Platform EMG

  Ipse de Bruggen zoekt een ergotherapeut voor 24 uur met uitzicht op vast dienstverband. Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging als ergotherapeut binnen de VG/EMB of iemand kennen die daarin geïnteresseerd in is: bekijk dan zeker even de onderstaande vacature. 

  Lees meer
Organisatie:

Steun het Platform EMG en word ook donateur!