Nieuws

 • Han Nakken prijs en lezing 2018

  Gepubliceerd op: 02 december 2018 - door: Platform EMG

  Het Research Centre on Profound and Multiple Disabilities van de afdeling Orthopedagogiek van de Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen van de Rijksuniversiteit Groningen looft iedere twee jaar, in samenwerking met de Stichting OOO, de Han Nakken Prijzen uit voor de beste wetenschappelijke prestatie en de opmerkelijkste praktijkprestatie op het gebied van personen met Zeer Ernstig Verstandelijke en Meervoudige Beperkingen (ZEVMB).

  Lees meer
 • Gezocht: workshops voor het EMB Congres

  Gepubliceerd op: 27 november 2018 - door: Platform EMG

  Op 21 maart 2019 is het EMB Congres ‘Briljant! Samen schitteren voor EMB.’ Wil je een workshop geven? Meld je aan voor 15 december 2018.

  Lees meer
 • Let op: Donateursbijeenkomst vanmiddag gaat niet door

  Gepubliceerd op: 27 november 2018 - door: Platform EMG

  In verband met het geringe aantal aanmeldingen heeft het bestuur besloten om de geplande donateursbijeenkomst van deze middag te annuleren.

  Lees meer
 • Kenniskring activerende begeleiding jaarplanning

  Gepubliceerd op: 26 november 2018 - door: Platform EMG

  Tijdens de bijeenkomst van 21-9 in Utrecht hebben we de invulling van de laatste bijeenkomst van dit jaar besproken en de planning voor het komende jaar gemaakt

  Lees meer
 • Nieuwsbrief: De Lachende Zon, theater van de zintuigen

  Gepubliceerd op: 23 november 2018 - door: Platform EMG

  In de nieuwsbrief van De Lachende Zon, theater van de zintuigen word je op de hoogte gehouden van Kunst in de zorg. In deze editie lees je over de Première van voorstelling SPIEGEL, crowdfund-voorstellingen én een win-actie voor een gratis voorstelling SPIEGEL. 

  Lees meer
 • EMB congres 2019: Briljant! Samen schitteren voor EMB

  Gepubliceerd op: 20 november 2018 - door: Platform EMG

  Op 21 maart 2019 vindt het jaarlijkse EMB congres plaats. Dit landelijke evenement van het Platform EMG, brengt professionals en ouders die betrokken zijn bij mensen met ernstig meervoudige beperking (EMB) bij elkaar. Het is dé dag om actief kennis met elkaar te delen.

  Lees meer
 • Nieuwsbrief Sensomotorische integratie

  Gepubliceerd op: 16 november 2018 - door: Platform EMG

  In de nieuwsbrief Sensomotorische integratie vind je, zoals de naam als zegt meer informatie over Sensomotorische intergratie. In de nieuwsbrief van november staat onder andere een boekentip -‘Leven met Hooggevoeligheid’, voel memory en een cadeautip december.

  Lees meer
Organisatie:

Steun het Platform EMG en word ook donateur!