Kenniskring EMB Ergotherapie

De Kenniskring richt zich op de inhoudelijk uitwisseling van methodieken, cursussen en ervaringen van ergotherapeuten die betrokken zijn bij de doelgroep EMB. De beroepsvereniging ergotherapie Nederland, www.ergotherapie.nl , ondersteunt dit initiatief en er is afstemming met de Kenniskring ergotherapie VG.

Doel van de kenniskring ergotherapie

Landelijke uitwisseling en verspreiding van kennis en ervaring  naar de dagelijkse praktijk . Tevens onderkennen van leemtes in kennis en daar actie op ondernemen door bijv. wetenschappelijk onderzoek te promoten. De bijeenkomsten zijn thema gericht en waarnodig worden deskundigen uitgenodigd. Onderliggend doel is ergotherapie voor deze doelgroep goed op de kaart zetten.

Doelgroep(en)

Ergotherapeuten die werken met personen met een ernstige meervoudige beperking.

Toelatingseisen

Betrokkenheid met mensen met ernstig meervoudige beperkingen.

Werkvormen en hulpmiddelen

Vergadervorm met een vaste voorzitter en roulerend notuleren. De agenda wordt gezamenlijk vastgesteld. Een drietal deelnemers en de coördinator van het Platform dragen zorg voor de voortgang.

Frequentie

Drie  keer per jaar van 16.00-20.00 uur op dinsdag, woensdag of donderdag  in Utrecht bij het Platform EMG

Omvang

Maximaal 20 mensen (liefst zo breed mogelijk samengesteld: uit alle hoeken van het land, werkzaam bij zowel verschillende organisaties als universiteiten).

Contactadres

Mia Nijland, Coördinator Platform EMG.
info@platformemg.nl      Tel: 0302739724

Agenda

Bekijk het overzicht van de bijeenkomsten

Community

De Kenniskring maakt gebruik van een besloten community op het Kennisplein. Deel ook je kennis en documenten in onze community. Er is ook mogelijkheid voor het voeren van discussies en het stellen van vragen. Heb je nog geen account? Vraag hem aan bij Gerda Schregardus: info@platformemg.nl

Steun het Platform EMG en word ook donateur!