We zijn het doorgeefluik van kennis en ervaringen over mensen met (zeer) ernstige verstandelijke en meervoudige beperkingen – (Z)EVMB. We delen die op allerlei manieren, online en tijdens bijeenkomsten. Op die manier blijven ouders en professionals op de hoogte van relevante kennis over (Z)EVMB en kunnen ze daar zelf mee aan de slag.

Websites met kennis over (Z)EVMB

Via de website deelt Platform EMG belangrijke informatie over (Z)EVMB. Voor specifieke kennis over (Z)EVMB kunnen verwanten, professionals en andere betrokkenen terecht op twee andere websites die Platform EMG beheert en onderhoudt. Op www.communicatiemethodenemb.nl vind je verschillende methoden voor het verbeteren van de communicatie tussen mensen met (Z)EVMB. Op www.seksualiteitemb.nl vind je kennis en handvatten over het omgaan met seksualiteit en de seksuele ontwikkeling voor mensen met (Z)EVMB.

Veel informatie is ook te vinden op de websites Kennisplein Gehandicaptenzorg, de Academische Werkplaats EMB en Kenniscentrum ZEVMB.

Nieuwsbrief

Middels onze nieuwsbrief zorgen we ervoor dat belangrijke informatie wordt verspreid onder professionals. We delen interessante artikelen, interviews, bijeenkomsten, onderzoeksuitslagen en andere relevante informatie. Wil je per mail op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen rondom (Z)EVMB? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via het onderstaande formulier.

Onze donateurs