Driedaagse cursus omgaan met communicatiehulpmiddelen binnen de paramedische sector

Gepubliceerd op: 24 april 2014

De driedaagse cursus kent dezelfde basis als de eendaagse cursus en biedt daarbovenop diepgang op het gebied van communicatiesoftware.

Communicatiehulpmiddelen
Je leert welke verschillende soorten communicatiehulpmiddelen er op de markt zijn en wat de specifieke voor- en nadelen zijn zodat je in staat bent een goede keuze uit de verschillende opties te maken voor de cliënten. Daarnaast leert je om een persoonlijke (op de cliënt afgestemde) woordenschat in elkaar te zetten. Er wordt ook aandacht besteed aan de implementatie van een communicatiehulpmiddel bij de cliënt en zijn of haar persoonlijke omgeving.

Uiteraard is er ook volop de mogelijkheid om ervaringen als paramedici onder elkaar uit te wisselen. De driedaagse cursus gaat verder met het leren omgaan met verschillende communicatiehulpmiddelen software, waaronder Mind Express, Symbol for Windows, Rolltalk workshop en The Grid. De genoemde softwareprogramma’s dekken 70% /80% van het huidige aanbod op de markt.
Afbeelding driedaagse cursus omgaan met communicatiehulpmiddelen
Praktische informatie
Klik hier voor de cursusdata. Om je direct aan te melden kun je dit formulier invullen of stuur een e-mail. Voor meer informatie kun je contact opnemen door te bellen naar 026-3529292 of een e-mail sturen.

 

Steun het Platform EMG en word ook donateur!