Cursussen Doelgroep: Logopedisten

 • Nieuw: Ondersteunen van mensen met EVMB voor therapeuten

  Gepubliceerd op: 12 mei 2014

  De driedaagse cursus ‘Ondersteunen van mensen met EVMB voor therapeuten’ is bedoelt voor therapeuten die werkzaam zijn in zorg of onderwijs voor kinderen/volwassenen met EVMB.

  Lees meer
 • Free-learning

  Gepubliceerd op: 22 april 2014

  Free-learning.nl is de website voor en door iedereen in zorg en welzijn (bijvoorbeeld voor de doelgroep EMB) die graag leert door middel van e-learning. Alle free-learning modules zijn gratis, voor iedereen en overal toegankelijk.

  Lees meer
 • Overzicht van scholing EMB onderwijs en zorg 2014

  Gepubliceerd op: 04 februari 2014

  In dit document vindt u een overzicht van scholing EMB onderwijs en zorg 2014. Het is een overzicht met verschillende categorieën, bijvoorbeeld: Aanbevolen basisopleidingen en cursussen op het gebied van Logopedie of Fysiotherapie/ergotherapie.

  Lees meer
 • CAOM organiseert: Trainingen met een Open Inschrijving

  Gepubliceerd op: 17 januari 2014

  Met ingang van dit voorjaar zal CAOM een aantal van de trainingen (onder andere op het gebied van EMG/EMB) met een Open Inschrijving aanbieden. U kunt dan individueel aan een van deze trainingen deelnemen, op een door CAOM geselecteerde locatie.

  Lees meer
 • Workshop: S-tape Elastisch therapeutisch tapen voor logopedisten en orofacial therapeuten

  Gepubliceerd op: 02 december 2013

  Op 6 december 2013 kunt u de workshop: S-tape Elastisch therapeutisch tapen voor logopedisten en orofacial therapeuten volgen. Het doel van deze workshop is kennis maken met de eigenschappen en achtergrond van het elastisch therapeutisch tapen. Deze workshop is bedoeld voor logopedisten en orofaciale fysiotherapeuten werkzaam met volwassenen en kinderen met orofaciale problemen, waaronder excessief speekselverlies.

  Lees meer
 • 3-daagse scholing communicatiehulpmiddelen voor EMB ergotherapeuten en logopedisten

  Gepubliceerd op: 31 augustus 2013

  Een 3 -daagse scholing communicatiehulpmiddelen voor EMB ergotherapeuten en logopedisten door het RTD het Dorp. Belangstellenden kunnen zich opgeven door een e-mail te sturen naar info@platformemg.nl

  Lees meer
 • Train-de trainer: ‘Verstaanbaar maken’

  Gepubliceerd op: 31 juli 2013

  TrainingMetZorg biedt de train-de trainer Verstaanbaar maken aan op 30 oktober, 13 november en 27 november 2013. Een training om begeleiders te leren communiceren met zeer ernstig verstandelijk gehandicapte mensen (EMG).

  Lees meer
Doelgroep:

Steun het Platform EMG en word ook donateur!