Agendapunten

U vindt hier een overzicht van activiteiten in de Agenda. Met behulp van het menu kunt u een selectie maken op basis van een organisatie. Als u kiest voor "Overig" dan krijgt u een overzicht van alle agendapunten, behalve die van het Platform. Wilt u een overzicht van alle agendapunten, kies dan voor de eerste optie "Filter op organisatie". U kunt de agendapunten ook bekijken in de Kalender.
Bekijk Kalender

 • Kenniskring Fysiotherapie Platform EMG

  Wanneer: 11 september 2020 @ 00:00 – 00:00
  Waar: Online

   

  Lees meer
 • Online ledenbijeenkomst Wet Zorg en Dwang

  Wanneer: 8 september 2020 @ 10:00 – 11:30
  Waar: Online

  Ook in 2020 zal de VGN ledenbijeenkomsten houden over de Wzd. In deze bijeenkomsten wordt u onder andere bijgepraat over de laatste ontwikkelingen, worden zaken toegelicht waarover onduidelijkheid bestaat, kunt u uw ervaringen delen en[…]

  Lees meer
 • Nursing congres Verstandelijk Gehandicaptenzorg

  Wanneer: 8 september 2020 @ 09:30 – 16:00
  Waar: Van der Valk in Veenendaal, Bastion 73, Veenendaal

  Tijdens het Nursing congres Verstandelijk Gehandicaptenzorg word je op de hoogte gebracht van actuele vraagstukken in de verstandelijk gehandicaptenzorg en gaan we dieper in op het optimaal begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking.

  Lees meer
 • test

  Wanneer: 13 juni 2020 @ 07:33 – 08:33
  Waar: Kantoor, Jan Willempasstraat

  rtrtrtttttrt

  Lees meer
 • Lastige Ouders – Een theatervoorstelling

  Wanneer: 6 oktober 2019 @ 19:30

  Op 6 oktober gaat Lastige Ouders in première in Theater de Meervaart in Amsterdam en zal daarna een landelijke tournee afleggen. Tevens zal de voorstelling worden gespeeld op (basis)scholen, zorgopleidingen en -instellingen.

  Lees meer
 • Symposium ‘De nacht in het daglicht’

  Wanneer: 14 mei 2019 hele dag
  Waar: Sherpa ZOrg, Geinstraat 2, 3744 NA Baarn

  Deze dag zal in het teken staan van (herstel van) een goed slaap/waakritme. Hoe krijg je dit en hoe behoud je dit? Wat kun je doen aan het verkrijgen van goede nachten voor de mensen met EMB? Bekijk het programma en meld je aan.

  Lees meer
 • Per Saldo: Kom naar de wooninitiatievendag 6 april 2019

  Wanneer: 6 april 2019 @ 10:00 – 15:45
  Waar: Cursus- en vergadercentrum Domstad

  Wat zijn actualiteiten in wet- en regelgeving? Hoe kom ik tot een juiste pgb-Wmo indicatie en een toereikend budget? Welke vormen van wettelijke vertegenwoordiging zijn er? Laat u over deze én andere onderwerpen inspireren en kom naar de 12e Landelijke Wooninitiatieven dag.

  Lees meer
Organisatie:

Steun het Platform EMG en word ook donateur!