Agendapunten

U vindt hier een overzicht van activiteiten in de Agenda. Met behulp van het menu kunt u een selectie maken op basis van een organisatie. Als u kiest voor "Overig" dan krijgt u een overzicht van alle agendapunten, behalve die van het Platform. Wilt u een overzicht van alle agendapunten, kies dan voor de eerste optie "Filter op organisatie". U kunt de agendapunten ook bekijken in de Kalender.
Bekijk Kalender

 • Kenniskring Noord 12 december

  Wanneer: 12 december 2018 @ 10:00 – 14:00
  Waar: Frion, Govert Flinckstraat 31, 8021 ET Zwolle, Nederland

  Op 12 december vindt de Kenniskring Noord plaats bij Frion.

  Lees meer
 • Han Nakken prijs en lezing 2018

  Wanneer: 14 december 2018 @ 14:00 – 16:00
  Waar: Van Swinderen Huys (Glazen zaal) , Oude Boteringestraat 19, 9712 GC Groningen, Nederland

  Het Research Centre on Profound and Multiple Disabilities van de afdeling Orthopedagogiek van de Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen van de Rijksuniversiteit Groningen looft iedere twee jaar, in samenwerking met de Stichting OOO, de Han Nakken Prijzen uit voor de beste wetenschappelijke prestatie en de opmerkelijkste praktijkprestatie op het gebied van personen met Zeer Ernstig Verstandelijke en Meervoudige Beperkingen (ZEVMB).

  Lees meer
 • Symposium EVB+ in de context

  Wanneer: 1 februari 2019 @ 09:00 – 16:00

  Het begeleiden en behandelen van cliënten met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag (EVB+) vraagt bijzondere vaardigheden van professionals. Daarom bundelen momenteel 20 zorgorganisaties hun krachten in het kennisplatform EVB+.

  Lees meer
 • EMB congres 2019: Briljant! Samen schitteren voor EMB

  Wanneer: 21 maart 2019 hele dag
  Waar: Regardz, locatie de Nieuwe Buitensociëteit Zwolle, Stationsplein 1, 8011 CW Zwolle, Nederland

  Save the date: 21 maart 2019 vindt het jaarlijkse EMB congres plaats. Dit landelijke evenement van het Platform EMG brengt professionals en ouders die betrokken zijn bij mensen met ernstig meervoudige beperking (EMB) bij elkaar. Het is dé dag om actief kennis met elkaar te delen.

  Lees meer
Organisatie:

Steun het Platform EMG en word ook donateur!