Publicaties en Materialen Organisatie: Platform EMG

U vindt hier een overzicht van publicaties en materialen. U kunt hierboven een selectie maken door een organisatie te kiezen. U kunt het overzicht beperken of uitbreiden door hieronder te kiezen voor een specifiek publicatietype. De lijst is alfabetisch gerangschikt op titel. U kunt ook kiezen voor een rangschikking op auteur of jaar van uitgave. Met 'oplopend' en 'aflopend' kunt u de volgorde beinvloeden.

Organisatie:
Toon:
Sorteer op:
Sorteer richting:
 • Presentaties Landelijke dag EMB voor gedragsdeskundigen en onderzoekers 2015

  Gepubliceerd op: 18 juli 2015

  Op maandag 23 november 2015 werd vanuit de Kenniskringen EMB gedragsdeskundigen voor de vierde maal de ‘Landelijke dag EMB voor gedragsdeskundigen en onderzoekers’ georganiseerd. De titel van dit jaar was: ‘Wetenschap en praktijk in beeld’. Bekijk hier de presentaties die deze dag gehouden zijn.

  Lees meer
 • Meerjarenplan Platform EMG 2012 – 2014

  Gepubliceerd op: 04 januari 2013

  Het jaar 2011 heeft het bestuur positief kunnen afsluiten met een groeiend aantal deelnemers en vijfentwintig organisaties die het Platform EMG in 2012 financieel ondersteunen. Het EMB congres van 2011 was een succes. Inmiddels weten we dat ook het congres in 2012 een groot succes was met ruim 400 deelnemers. Dit congres was binnen 3 weken volgeboekt. Hieruit kunnen we concluderen dat de aandacht voor de mensen met een ernstige meervoudige beperking groeit en op steeds meer plekken vorm en inhoud krijgt.

  Lees meer
 • Het einde van het leven…?

  Gepubliceerd op: 27 augustus 2012

  Deze brochure is een wegwijzer voor ouders die beslissingen moeten nemen op het gebied van medische handelingen en verzorging van hun ernstig meervoudig gehandicapte kind.

  Lees meer
 • Competentieprofiel EMB

  Gepubliceerd op: 08 augustus 2012

  Competentieprofiel voor beroepskrachten in het primaire proces die ondersteuning bieden aan personen met ernstige meervoudige beperkingen.

  Lees meer
 • Eigen invloed ervaren

  Gepubliceerd op: 18 juli 2012

  Bevorderen van zeggenschap voor mensen met ernstige meervoudige beperkingen.

  Lees meer
 • Filmpjes EMB Congres 2012 “In Beweging”

  Gepubliceerd op: 13 april 2012

  Op vrijdag 23 maart organiseerden het Platform EMG en het Kennisplein het jaarlijkse EMB Congres. Het thema was deze keer ‘In beweging’. Bekijk hier de filmpjes.

  Lees meer
 • Presentaties van het EMBCongres 2012 ‘In Beweging’.

  Gepubliceerd op: 08 april 2012

  Op 23 maart 2012 vond het EMB Congres plaats met als thema “In beweging’. Hier vindt u de presentaties die op deze dag zijn gegeven.

  Lees meer

Steun het Platform EMG en word ook donateur!