‘EMB in het vizier’ – Doe mee! Vul de vragenlijst in

Gepubliceerd op: 17 juni 2017 - door: Sarah van den Brink

Beste,

EMB in het Vizier’ is onderdeel van het Nationaal Programma Gehandicapten ‘Gewoon Bijzonder’. Dit Nationaal Programma heeft als doel: het realiseren van betere ondersteuning van mensen met verstandelijke beperkingen, meervoudige beperkingen of niet-aangeboren hersenletsel. We halen kennis op uit de praktijk, we bundelen deze en maken de informatie, middels een leidraad, beschikbaar voor álle zorgprofessionals in de gehandicaptenzorg.

Het platform EMG voert met het Kennisplein Gehandicaptensector het deelproject ‘EMB in het vizier’ uit. De eerste actie is het ophalen van informatie uit het veld. Dit gebeurt door middel van een online vragenlijst.
Laat nu van je horen! Jouw input is de basis voor de leidraad ‘Ondersteunen van mensen met EMB’, die we in een vervolgproject zullen ontwikkelen.

Doe mee, denk mee en verbeter kennisdeling voor optimale ondersteuning van mensen met EMB.

Vul vóór 28 juli de online vragenlijst in: http://www.kennispleingehandicaptensector.nl/gehandicaptenzorg/vragenlijst-emb-in-het-vizier.html

Ken je andere begeleiders, onderzoekers, stafmedewerkers, gedragsdeskundigen of verwanten voor wie ‘EMB in het vizier’ relevant is? Nodig hen uit om de vragenlijst ook in te vullen!

Dank alvast voor je tijd en informatie!

 

Deel deze informatie viaShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someonePrint this page

Steun het Platform EMG en word ook donateur!