Nieuws Organisatie: Overig

 • Het zorgdoolhof voor kinderen

  Gepubliceerd op: 14 oktober 2018 - door: Platform EMG

  Ouders van kinderen met een ernstige beperking doen er vaak jaren over om de zorg voor hun kind thuis te regelen. De Monitor onderzoekt hoe het kan dat de bureaucratie in Nederland goede en stabiele zorg in de weg kan gaan staan.

  Lees meer
 • Volwaardig leven met een beperking

  Gepubliceerd op: 11 oktober 2018 - door: Platform EMG

  Mensen met een handicap zijn kwetsbaar en hebben zorg nodig om met hun beperking zo veel mogelijk te kunnen leven als andere mensen. Het programma ‘Volwaardig leven’ kan hierbij helpen.

  Lees meer
 • Vacature: Ipse de Bruggen zoekt een Ergotherapeut

  Gepubliceerd op: 11 oktober 2018 - door: Platform EMG

  Ipse de Bruggen zoekt een ergotherapeut voor 24 uur met uitzicht op vast dienstverband. Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging als ergotherapeut binnen de VG/EMB of iemand kennen die daarin geïnteresseerd in is: bekijk dan zeker even de onderstaande vacature. 

  Lees meer
 • Voorbereiding onderzoek EVB+ in beeld! in volle gang

  Gepubliceerd op: 11 oktober 2018 - door: Platform EMG

  Met het onderzoek ‘EVB+ in beeld! Praktijkgericht onderzoek naar succesfactoren in de begeleiding van EVB+ cliënten en een scholingsvoorstel voor zorgprofessionals’ wil Kennisplatform EVB+ meer inzicht krijgen in de factoren die de zorgrelatie tussen cliënten en professionals beïnvloeden.

  Lees meer
 • Kalliope Consult: nieuwe publicaties over inclusie

  Gepubliceerd op: 11 oktober 2018 - door: Platform EMG

  Sinds lange tijd voert Kalliope Consult studies en onderzoeken naar participatie en inclusie van mensen met beperkingen uit, die uitmondden in publicaties. Bekijk hier de twee nieuwe publicaties.

  Lees meer
 • Vacature: EVB+ zoekt een junior onderzoeker

  Gepubliceerd op: 14 september 2018 - door: Platform EMG

  Het Kennisplatform EVB+ is voor eenieder die professioneel betrokken is bij mensen met een ernstige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag (EVB+).  Vanuit het Kennisplatform EVB+ zoeken wij naar een Junior Onderzoeker.

  Lees meer
Organisatie:

Steun het Platform EMG en word ook donateur!