Nieuws Organisatie: Platform EMG

 • EMB Congres 2018: meld je aan!

  Gepubliceerd op: 01 februari 2018 - door: Sarah van den Brink

  Op 22 maart 2018 vindt het EMB congres plaats in Zwolle. Het EMB congres is hèt jaarlijks terugkerende evenement van het Platform EMG, waar professionals en ouders elkaar ontmoeten en actief kennis kunnen delen.

  Lees meer
 • Gedragsdeskundigendag ‘Wetenschap en praktijk in beeld’

  Gepubliceerd op: 28 januari 2018 - door: Platform EMG

  Het Platform EMG organiseert jaarlijks de landelijke ‘gedragsdeskundigendag’ samenwerking met een zorgorganisatie en de kenniskringen gedragsdeskundigen. Dit jaar vindt deze dag plaats op vrijdag 16 maart 2018 bij Amerpoort in Baarn. We zijn blij dat Amerpoort dit jaar gastorganisatie wil zijn, de locatie beschikbaar stelt en haar medewerking verleent aan dit deze dag.

  Lees meer
 • Kom kennis delen bij de Kenniskring gedragskundigen Randstad

  Gepubliceerd op: 21 januari 2018 - door: Sarah van den Brink

  Werk jij als orthopedagoog / gedragsdeskundige ook met mensen met ernstig meervoudige beperkingen (EMB) en vind je het leuk om met collega’s uit verschillende organisaties kennis te delen en ervaringen uit te wisselen? Dan ben je van harte welkom bij Kenniskring gedragskundigen Randstad.

  Lees meer
 • EMB in het vizier

  Gepubliceerd op: 13 december 2017 - door: Sarah van den Brink

  Hoe delen organisaties hun kennis over de ondersteuning van mensen met een (zeer) ernstig meervoudige beperking (EMB)? In 2017 is hier in het project ‘EMB in het vizier’ onderzoek naar gedaan. De resultaten van dit onderzoek zijn terug te lezen in het rapport ‘EMB in het vizier’. ‘EMB in het vizier’ is een samenwerking tussen het Kennisplein Gehandicaptensector en het Platform EMG in opdracht van ZonMw.

  Lees meer
Organisatie:

Steun het Platform EMG en word ook donateur!