Kenniskring EMB Fysiotherapie

De Kenniskring richt zich op de inhoudelijk uitwisseling van methodieken, cursussen en ervaringen van fysiotherapeuten die betrokken zijn bij de doelgroep EMB.

Doel van de kenniskring fysiotherapie

Uitwisseling van kennis en ervaring en verspreiding van deze kennis en ervaring naar de dagelijkse praktijk . Tevens onderkennen van leemtes in kennis en daar actie op ondernemen door bijv. wetenschappelijk onderzoek te promoten. Tijdens de bijeenkomsten worden methodieken geïnventariseerd en besproken aan de hand van casuïstiek.

Doelgroep(en)

Fysiotherapeuten die werken met personen met een ernstige meervoudige beperking.

Toelatingseisen

Betrokkenheid met mensen met ernstig meervoudige beperkingen.

Werkvormen en hulpmiddelen

Vergadervorm met een vaste voorzitter en roulerend notuleren. De agenda wordt gezamenlijk vastgesteld. Een drietal deelnemers en de coördinator van het Platform dragen zorg voor de voortgang.

Frequentie

Vier keer per jaar op vrijdag van 10.00- 14.00 in Utrecht locatie Platform EMG

Bekijk de Agenda »

Omvang

Maximaal 20 mensen (liefst zo breed mogelijk samengesteld: uit alle hoeken van het land, werkzaam bij zowel verschillende organisaties als universiteiten).

Contactadres
Mia Nijland, Coördinator Platform EMG
Mail:info@platformemg.nl
Tel: 0302739724


Community

Communities Kennisplein Gehandicaptenzorg

De Kenniskring maakt gebruik van een besloten community op het Kennisplein. Deel ook je kennis en documenten in onze community. Er is ook mogelijkheid voor het voeren van discussies en het stellen van vragen. Heb je nog geen account? Vraag hem aan bij Gerda Schregardus: info@platformemg.nl

Deel deze informatie viaShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someonePrint this page

Steun het Platform EMG en word ook donateur!