CursusDoelgroep: Begeleiders

 • Overzicht van scholing EMB onderwijs en zorg 2014

  Gepubliceerd op: 04 februari 2014

  In dit document vindt u een overzicht van scholing EMB onderwijs en zorg 2014. Het is een overzicht met verschillende categorieën, bijvoorbeeld: Aanbevolen basisopleidingen en cursussen op het gebied van Logopedie of Fysiotherapie/ergotherapie.

  Lees meer
 • Post-hbo opleiding: Ondersteuning van mensen met ernstige meervoudige beperkingen 2014

  Gepubliceerd op: 03 februari 2014

  In maart 2014 gaat alweer de zevende editie van de post-hbo opleiding ‘Ondersteuning van mensen met ernstige meervoudige beperkingen (EMB/EMG)’ van start. De opleiding omvat twintig lesdagen verdeeld over 9 modulen met verschillende thema’s.

  Lees meer
 • CAOM organiseert: Trainingen met een Open Inschrijving

  Gepubliceerd op: 17 januari 2014

  Met ingang van dit voorjaar zal CAOM een aantal van de trainingen (onder andere op het gebied van EMG/EMB) met een Open Inschrijving aanbieden. U kunt dan individueel aan een van deze trainingen deelnemen, op een door CAOM geselecteerde locatie.

  Lees meer
 • Oudergericht Werken 16 januari 2014

  Gepubliceerd op: 24 december 2013

  Op 16 januari 2014 vindt de traing: ‘Oudergericht Werken’ plaats bij het Euregionaal Congresburo.Deze training / workshop is bedoeld voor professionals die hun persoonlijke en professionele ‘performance’ in de communicatie met ouders willen ontwikkelen en/of verbeteren. De workshopleider van deze dag is Wim Goossens.

  Lees meer
 • Brancheopleiding EMB-begeleider

  Gepubliceerd op: 02 december 2013

  De brancheopleiding EMB-begeleider is een scholing voor de begeleiders van kinderen en (jong-)volwassenen met een meervoudige beperking in zorg, welzijn en onderwijs.

  Lees meer
 • Nascholingsdag ‘Ervaar het maar met… lichaamsgerichte activiteiten’

  Gepubliceerd op: 27 oktober 2013

  In navolging op het gelijknamige boek zal de Nascholingsdag ‘Ervaar het maar met… lichaamsgerichte activiteiten’ een praktische dag zijn welke vooral bestaat uit het ervaren van de vele lichaamsgerichte activiteiten.

  Lees meer
 • Studiedag: ‘Ontmoeting via lichaamstaal’

  Gepubliceerd op: 15 oktober 2013

  Door toepassing van elementen uit de methode Emerging Body Language (EBL) krijgen hulpverleners handvatten om de relatie te verbeteren bij mensen met contact- en interactieproblemen (o.a. mensen met EMB/EMG). Op 21 maart 2014 vindt de Studiedag ‘Ontmoeting van lichaamstaal’ plaats in Utrecht.

  Lees meer
Doelgroep:

Steun het Platform EMG en word ook donateur!