Agendapunten Organisatie: Overig

U vindt hier een overzicht van activiteiten in de Agenda. Met behulp van het menu kunt u een selectie maken op basis van een organisatie. Als u kiest voor "Overig" dan krijgt u een overzicht van alle agendapunten, behalve die van het Platform. Wilt u een overzicht van alle agendapunten, kies dan voor de eerste optie "Filter op organisatie". U kunt de agendapunten ook bekijken in de Kalender.
Bekijk Kalender

 • Bijeenkomst ‘pubers laten van zich horen’

  Wanneer: 28 februari 2018 @ 14:00 – 17:00
  Waar: Cultureel Centrum, Muzeplein, 3744 Baarn, Nederland

  Welk aanbod is er voor jongeren met Ernstige Meervoudige Beperkingen (EMB)? Hoe sluit je aan bij hun behoeftes aan activiteiten in deze levensfase? Meld je aan voor de bijeenkomst ‘Pubers laten van zich horen’ op woensdag 28 februari 2018 van 14 tot 17 uur in het Cultureel Centrum, locatie Nieuwenoord, in Baarn.

  Lees meer
 • Landelijke gedragsdeskundigendag EMB 2018

  Wanneer: 16 maart 2018 hele dag
  Waar: Amerpoort, Nieuwenoordlaan 12, 3744 PA Baarn, Nederland

  Vrijdag 16 maart 2018 wordt voor de zesde maal de Landelijke gedragsdeskundigendag EMB georganiseerd. De Landelijke dag EMB gedragsdeskundigen is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in/ of betrokken bij mensen met EMB. Deze zesde editie vindt plaats bij Amerpoort in Baarn. Centraal staat EMB: wetenschap en praktijk in beeld. We zullen in september de workshops bekendmaken.

  Lees meer
Organisatie:

Steun het Platform EMG en word ook donateur!