Agendapunten Organisatie: Overig

U vindt hier een overzicht van activiteiten in de Agenda. Met behulp van het menu kunt u een selectie maken op basis van een organisatie. Als u kiest voor "Overig" dan krijgt u een overzicht van alle agendapunten, behalve die van het Platform. Wilt u een overzicht van alle agendapunten, kies dan voor de eerste optie "Filter op organisatie". U kunt de agendapunten ook bekijken in de Kalender.
Bekijk Kalender

 • Landelijke gedragsdeskundigendag EMB 2017

  Wanneer: 1 december 2017 hele dag
  Waar: Amerpoort, Nieuwenoordlaan 12, 3744 PA Baarn, Nederland

  Vrijdag 1 december 2017 wordt voor de zesde maal de Landelijke gedragsdeskundigendag EMB georganiseerd. De Landelijke dag EMB gedragsdeskundigen is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in/ of betrokken bij mensen met EMB. Deze zesde editie vindt plaats bij Amerpoort in Baarn. Centraal staat EMB: wetenschap en praktijk in beeld. We zullen in september de workshops bekendmaken.

  Lees meer
 • Visio De Brink organiseert het congres: ‘Kijk wat kan met EMB’

  Wanneer: 26 januari 2018 hele dag
  Waar: Visio De Brink in Vries, Veenweg 20, 9481 TJ Vries, Nederland

  Op 26 januari 2018 organiseert Visio De Brink in Vries een congres ‘Kijk wat kan met EMB’. De aanleiding voor het congres is de presentatie van het curriculum en de werkwijze ‘Kijk wat kan’, gezamenlijk ontwikkeld door Visio Wonen & Dagbesteding en Onderwijs in Haren.

  Lees meer
Organisatie:

Steun het Platform EMG en word ook donateur!